top of page

FAQ

 • Hoe kan ik inloggen op het ledengedeelte ?
  Het feit dat je deze pagina kan bereiken, betekent dat je reeds ingelogd bent. Enkel leden van (f)ART kunnen een login krijgen. Om deze te bekomen dien je op het loginlogo te klikken, je gegevens in te vullen. Deze worden dan door de webmaster goedgekeurd. Je krijgt dan bericht dat je lid bent van de site en kan je inloggen op het ledengedeelte. Je kan je wachtwoord laten onthouden (vinkje aanklikken) zodat je niet steeds opnieuw moet inloggen op dezelfde pc. Uitloggen doe je door op je naam te klikken en te kiezen voor uitloggen. Niet ingelogd kan je op alle pagina's van de site die niet achter de ledentoegang zitten
 • Hoe kan ik foto's op mn ledenpagina toevoegen of wijzigen ?
  Op dit ogenblik kan je nog niet zelf info of foto's wijzigen op je ledenpagina. Dit is voorzien in een later stadium van de site ontwikkeling. Wens je foto's toe te voegen of te wijzigen, stuur dan mailtje naar f-art@telenet.be en ik zal met plezier je ledengalerij aanpassen aan je wensen. Gelieve er wel rekening mee te houden dat dit een paar dagen kan duren. Gelieve je foto's bezorgen in jpeg formaat, langste zijde : 1600 a 2000 pixels Foto's die hieraan niet voldoen, worden niet geplaatst ! Foto's kan je bezorgen via mail of wetransfer (indien volume te groot). Gelieve je te houden aan een maximum 25 foto's op je ledengalerij. Als je bijkomende doorstuurt, graag melden welke er mogen verwijdert worden.
 • Hoe plaats ik mn persoonlijke foto op mn account (ledenpagina)
  Als je rechts bovenaan op je naam klikt (als je ingelogd bent), zie "my account", daar op klikken. Dan krijg je scherm met je gegevens, links is er een kader waar een blanco gezicht staat. In dit kader aan de rechterkant, zie je 3 puntjes, daar op klikken en dan op "edit klikken" Dan kan je daar je foto opladen.
 • Blog bekijken - reageren op artikels - artikels volgen
  Onder de rubriek leden op "blog" klikken. Je ziet alle geposte artikels. Je kan ook kiezen om enkel een categorie te zien door bovenaan te klikken op "foto's ter bespreking" - "Hints" - of "Weetjes" Als je op titel van artikel klikt zie je volledig artikel. Onderaan kan je reactie geven door op "schrijf reactie" te klikken. Je kan artikel ook delen op facebook, twitter,..... Wens je op de hoogte gehouden te worden van een artikel, kan je bovenaan op de 3 puntjes klikken en aanklikken "bericht volgen". Je krijgt dan telkens per mail melding als er een reactie op dit bericht komt. Eigen artikels kan je ook verwijderen of verhinderen dat er reacties kunnen geplaatst worden. (zie menu bij 3 puntjes)
 • Hoe kan ik artikel / foto in blog plaatsen ?
  Als je ingelogd bent, kan je onder de rubriek leden, op "blog" klikken. Boven aan de bestaande artikels, klikken op blauwe blok : bericht schrijven. Dan kan je, je bericht schrijven, foto, fotogalerij of video opladen. Best nog de categorie van je bericht aangeven. Dit doe je door onderaan rechts op de 3 puntjes naast "publiceren" te klikken en dan op "kies een categorie" ofwel bovenaan rechts in je bericht op "berichtinstellingen" te klikken en dan categorieën te klikken en op de categorie van toepassing te klikken. Als je bericht klaar is, niet vergeten op publiceren te klikken. Je kan achteraf je eigen artikel terug verwijderen door in artikel op de 3 puntjes te klikken en kiezen voor "bericht verwijderen"
 • Gebruik forum
  Het forum wordt gebruikt voor mededelingen vanuit het bestuur, verslagen van vergaderingen en gemeenschappelijke organisaties zoals tentoonstellingen. Toegang via leden - forum. Kiezen welk forum. Je kan terug reacties plaatsen of eigen berichten plaatsen in het kader van het forumonderwerp. Op de titel klikken, geeft het volledige bericht. Wens je op de hoogte gehouden te worden via mail van wijzigingen in de forumonderwerpen, dan kan je terug op de 3 puntjes klikken en op "categorie volgen" klikken. Dit geldt ook voor afzonderlijke forumberichten.
 • Info ivm voorbije vergaderingen en vormingen ?
  Onder de rubriek leden vind je naast forum, en blog ook nog volgende rubrieken : PP vergaderingen : hier vind je de powerpointvoorstellingen van de vergaderingen Vormin : hier vind je de voorstellingen gebruikt tijdens de vormingsmomenten in de vergaderingen
bottom of page