top of page
  • Foto van schrijverMarnix

Verslag vergadering september 2023

  • Lage opkomst, slechts 12 aanwezigen, oa reis Ijsland eist zn tol... Welkom aan kandiaat leden Kathy en Dominique, die met onze werking komen kennismaken.

  • Terug van een geslaagde Ijsland fotoreis, een tuin van Eden voor fotografen.... Veel gezien, veel gefotografeerd, en veel plezier gehad...meer moet dat niet zijn. Vertoning sfeerreportage. Sfeerreportage komt eerstdaags op de site in sectie "terugblik"

  • Daguitstap naar Zeeland op zaterdag 14 oktober : 9 ingeschreven deelnemers. Verplaatsing via carpooling : afspraak om 8.30 uur op de P&R Wondelgem. meer info : zie activiteitenkalender.

  • Tentoonstelling : Totaal 13 leden doen mee. Nog niet iedereen heeft betaald. Graag dringend doen aub. Ledenvergadering van 23 oktober is laatste kans om foto's voor te stellen !!! Er is beslist om een ruimte te voorzien voor Ijsland, met foto's van de deelnemers van de reis. Om deze te selecteren komt er een extra vergadering op maandag 9 oktober. Alle Ijslanddeelnemers worden verwacht met enkele van hun voorkeur beelden. Hieruit wordt dan een representatieve selectie gemaakt. Alle andere leden zijn uiteraard ook welkom op deze samenkomst. Gaat door in de bovenzaal van De zulle om 19.30 uur.


  • Fotobespreking : slechts 4 deelnemende foto's....

Stemmen maandfoto :

1. Danny met 25 ptn

2. Elise met 22 ptn 3. Marleen De Clercq met 16 ptn

Proficiat Danny !Winnende foto Danny :Foto Elise :Foto Marleen DCDeelnemers :


  1. Marc - 2. Danny - 3. Elise - 4. Marleen DC

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page