• Marnix

uitnodiging lezing "Caroline Alida"


Onderstaande mail ontvangen van fodifi :

Beste voorzitters , secretaris en leden

Op donderdag 28 febr heeft Fodifi Wondelgem de fotografe Caroline Alida uitgenodigd om te spreken over haar laatste project en tentoonstelling " Hearing songs in pine trees".

Het gaat over sjamanen uit Oost Siberie waar ze een lange tijd verbleef en prachtige foto 's heeft gemaakt . Ze zal ons meer vertellen over "de making off" van haar portretten.

Caroline fotografeert nog altijd analoog met een Hasselblad camera waarna ze haar negatieven digitaal laat inscannen .Bekijk haar werk nu reeds op haar web-site www.caroline-alida.be

We nodigen uw fotoclub uit om deze bijzondere voordracht bij te wonen

Deuren gaan open om 19u30 in de Polyvalente zaal De Zulle Botestraat 98 Wondelgem ( parking zwembad en Sporthal) Er word een kleine inkom gevraagd van 5€ pp.

mvg het bestuur

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Vergadering 23 november 2020

Langs deze weg een woord van dank aan Pieter voor: het vele werk om de webinar op poten te zetten; de leden van de club eens zichtbaar en hoorbaar samen te brengen. het bespreken van de foto's met gro

Lid van :

De foto's op deze site zijn eigendom van de auteurs en mogen noch voor professionele, noch voor privédoeleinden gebruikt worden.
Iedere fotograaf is verantwoordelijk voor zijn gepubliceerde foto.

 

The photos on this site are the property of the authors and may not be used for professional or private purposes. Every photographer is responsible for his published photo.

© 2018 by Marnix Detollenaere