• Marnix

Lezing Henk van Rensbergen


Beste Fotovrienden

Op donderdag 29 nov heeft Fodifi Wondegem fotograaf Henk Van Rensbergen uitgenodigd voor een lezing.

De fotograaf werkt in het dagelijkse leven als piloot ,reist de wereld rond en gaat op zoek naar " Abandoned Places " . Hij was ook de gastfotograaf op het fotosalon Gafodi in Gavere.

( www.henkvanrensbergen.com)

Wij willen u graag samen met jullie leden de kans geven om van deze avond te genieten die doorgaat in de Polyvalente zaal De Zulle Botestraat Wondelgem.( naast de sporthal)

Aangezien er werken zijn in de Botestraat is er een omleiding voorzien ( zie bijlage) men kan ook de pijltjes volgen naar de sporthal.

Mogen wij u vriendelijk vragen om ons op voorhand te verwittigen met hoeveel personen jullie zouden aanwezig zijn ten laatste tegen 25 nov.

Als inkom vragen wij een kleine bijdrage van 5€ pp. deuren gaan open om 7u45 ;

Vriendelijke groeten

Het bestuur
16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Vergadering 23 november 2020

Langs deze weg een woord van dank aan Pieter voor: het vele werk om de webinar op poten te zetten; de leden van de club eens zichtbaar en hoorbaar samen te brengen. het bespreken van de foto's met gro

Lid van :

De foto's op deze site zijn eigendom van de auteurs en mogen noch voor professionele, noch voor privédoeleinden gebruikt worden.
Iedere fotograaf is verantwoordelijk voor zijn gepubliceerde foto.

 

The photos on this site are the property of the authors and may not be used for professional or private purposes. Every photographer is responsible for his published photo.

© 2018 by Marnix Detollenaere