• Marnix

Fotonale Brugge

Onderstaande doorgekregen :


Cultuurcentrum Brugge organiseert voor de zevende keer de fotowedstrijd Fotonale Brugge. Dit jaar daagt de organisatie alle fotografen uit om rond het thema ‘Landschap’ te werken. Deelnemen is gratis en voor iedereen (ook niet-Bruggelingen) mogelijk. Een professionele jury selecteert uit de inzendingen de meest originele, spraakmakende, tot de verbeelding sprekende foto’s.

De selectie leidt vanaf 20 december 2018 tot de tentoonstelling in de Brugotta Hal Burg en de bijhorende prijsuitreiking. Deelnemers van de fotowedstrijd maken kans op geldprijzen van 250, 500 en 750 euro. De deadline van indienen, is voor deze editie 1 oktober 2018.

Meer informatie, het inschrijfformulier en wedstrijdreglement vind je via www.ccbrugge.be/fotonale of fotonale@brugge.be.

Let op: je schreef je in voor één van de voorbije edities van Fotonale Brugge. Na deze mail verwijderen we alle gegevens van de voorbije deelnemers. Wie graag nog op de hoogte blijft van Fotonale Brugge stuurt ons best een mailtje terug. Dan nemen we je op in de oproep-lijst voor toekomstige edities van de fotowedstrijd Fotonale Brugge.

Met warme groet

Fotonale Brugge

Stad Brugge – Cultuurcentrum Brugge

t 050 44 82 72

e fotonale@brugge.be

w www.ccbrugge.be/fotonale

14 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Persfotografie is niet altijd mijn ding, vooral als het nogal recht-toe-rechtaan weergeven van de realiteit is. Jaaroverzichten kunnen me altijd wel boeien omdat het vaak iconische beeld betreft. Ook