14kg materiaal ... Was dit nu echt nodig?

We hebben er weken naar uitgekeken, onze reis naar Noorwegen. Na lang twijfelen is de kogel finaal door de kerk. Eindelijk mag je beginnen dromen. Voor één keer vind je het helemaal niet erg om 's nachts wakker te liggen met op hol geslagen gedachten. Want je wilt niets aan het toeval overlaten. Stel je voor dat je iets zou vergeten? Dat ene dingetje dat je plots in Noorwegen absoluut nodig blijkt te hebben, maar niet terug vindt in je cameratas?


Ik moet toegeven dat het een behoorlijk (lastig) proces is geweest om de cameratas vol te laden. Al die twijfels en telkens opnieuw beslissingen nemen ... aan keuzestress geen gebrek! Zeker als het over mijn "vriendjes" (lees: camera's) gaat. Ik besef dat de keuzes emotioneel beladen zijn. Maar ik laat het niet aan mijn hart komen en vertrouw 100% in mezelf dat ik uiteindelijk de juiste keuzes zal maken.


Wil je graag het resultaat zien van ons denkproces en de (zinvolle?) keuzes die we gemaakt hebben? Dan nemen we je graag even mee in deze video.


Enjoy!!19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven